Bouwbedrijf Groenendaal is een veelzijdig bouwbedrijf met een sterk team van ervaren medewerkers. Twee broers en één zwager hebben het bedrijf in 1966 opgericht.

Inmiddels werkt de derde generatie in het bedrijf. Huidige eigenaars zijn Jan en Mark Groenendaal, zonen van grondlegger Henk.

Mark regelt alle voorkomende werkzaamheden op kantoor en Jan is het aanspreekpunt op de bouwplaats.

Bouwen is vertrouwen!

Wat in 1966 begon als een bescheiden familiebedrijf is uitgegroeid tot een specialist in nieuwbouw, renovatie, verbouw, EPS Systeembouw, utiliteit en systeembouw. Wij bieden een compleet pakket van diensten aan.

Continuïteit, vakmanschap en betrokkenheid zijn bij ons vanzelfsprekend. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakbekwaam en beschikken over de juiste ervaring en gespecialiseerde kennis. Wij staan voor direct en persoonlijk contact vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering. Omdat ‘bouwen vertrouwen’ is.

Werkwijze

Met Bouwbedrijf Groenendaal kiest u voor een totaaloplossing. Wij zijn een betrouwbare partner waarbij de realisatie van uw bouwplannen is goede handen is. Aan het begin van onze samenwerking gaan wij met elkaar aan tafel in een persoonlijk gesprek om uw wensen en eisen te bespreken. Vanwege onze platte organisatie, persoonlijk contact en korte lijntjes kunt u er vanuit gaan dat het hele project soepel en volgens planning verloopt.

U krijgt van ons een open en transparante begroting te zien, met daarin overzichtelijk alle kosten. Zo komt u niet voor verrassingen achteraf te staan.

Wat onze klanten van ons werk vinden

“Als je zelf architect bent, dan ben je extra kritisch. Ik kreeg Bouwbedrijf Groenendaal aanbevolen via een bouwspecialist, hij zei dat het hier in goede handen zou zijn en daar is geen woord over mis te verstaan. Hele fijne mensen en kwaliteit staat voorop. Scherp oog voor strakke details en ze denken vanaf het begin met je mee. Inmiddels heb ik ze alweer diverse keren aanbevolen in mijn zakelijk netwerk.”

Nieuwbouw Haarsteeg

“Zeer vakkundig bedrijf! Echt een aanrader! Bouwen op een hoog niveau.”

Verbouwing Eerde

“Professioneel, betrokken, stipt, gedreven mensen, kwaliteit maar vooral een erg fijn bedrijf om je huis te laten bouwen. Niet de goedkoopste maar zeker waar voor je geld zonder loze beloftes. Het was bouwen zonder zorgen dus onderaan de streep kom je dan toch goedkoper uit.”

Nieuwbouw Vlijmen

“Van offerte tot uitvoering is alles vlot en volgens afspraak verlopen. Prettige samenwerking, professioneel, denken goed mee. Verbouwing tot volle 100% tevredenheid uitgevoerd.”

Verbouwing Den Dungen

“Vriendelijk en benaderbaar. Uitstekend werk verricht binnen de gestelde termijnen. We zijn zeer tevreden over de vakkundigheid van de medewerkers. Echte vaklui die iets moois af willen leveren wat je goed in het eindresultaat terug ziet.”

Verbouwing Sint-Michielsgestel

“Door kennissen werd Bouwbedrijf Groenendaal aanbevolen. Zeker geen spijt van gehad! Met dit bouwbedrijf zou ik voor de tweede keer zeker weer in zee gaan. Alles werd uit handen genomen, vriendelijk, zeer vakkundig en creatief. Contact was goed en snel. Goed vakmanschap!”

Nieuwbouw Sint-Oedenrode

“Wij hadden bij Bouwbedrijf Groenendaal echt het idee dat we alle rompslomp en zorgen die er komen kijken bij het bouwen van een huis uit handen konden geven. Ook wilden we het huis voor een bepaalde datum opgeleverd hebben en ondanks dat het weer helemaal niet mee zat is het toch netjes op tijd opgeleverd. Zeer professioneel bedrijf dat wij zeker aanraden!”

Nieuwbouw Den Dungen

“Een prettig en professioneel bedrijf waar kwaliteit en de klant voorop staan.”

Renovatie Berlicum