Bouwbedrijf Groenendaal is een professioneel familiebedrijf met zeer uitdagende projecten. Een goede werksfeer, afwisselende projecten en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege onze groei zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe bouwspecialisten.

Bij ons werken betekent onderdeel uitmaken van een team met een grote mate van kennis en vakmanschap, waarbij een goede werksfeer hoog in het vaandel staat. We bouwen aan mooie projecten in de regio ’s-Hertogenbosch.

Vacature timmerman

Ben jij een vakbekwame, zelfstandige timmerman die graag wil werken in mooie bouwprojecten in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch? Met de nieuwste technieken en materialen en veel afwisseling in alle soorten timmerwerk? En denk jij een toegevoegde waarde te zijn voor ons team? Dan komen we graag met je in contact. Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk ook.

Graag ontvangen wij deze via info@bouwbedrijf-groenendaal.nl of bel naar 073-5941451

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Sinds 2016 zijn wij een erkend leerbedrijf. Wij maken tijd, bieden de ruimte en de middelen om de stagiair een goede en leerzame plek binnen ons bedrijf te bieden. Zo kunnen jongeren, die een opleiding in de bouw volgen, het vak bij ons in de praktijk brengen. Dit vinden we belangrijk! Zo zorgen wij er namelijk voor dat er in de toekomst voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn. Bij Bouwbedrijf Groenendaal worden leerlingen begeleid door een ervaren vakkracht.

‘Opleiden is investeren in de toekomst’